Een kleurrijk beeld van de spoorwegen in de VS

19.95 incl. BTW

Een kleurrijk beeld van de spoorwegen in de VS

19.95 incl. BTW

Het eerste boek neemt u mee naar de VS en toont met spectaculaire foto’s de enorme gevarieerdheid en dynamiek van de spoorwegen in dat land: spoorlijnen die voeren door adembenemende landschappen, drukke en imposante bruggen. De foto’s komen uit de collecties van zeven gerenommeerde fotografen uit Nederland en de VS en zijn door VS-kenner Gijs van Appeldoorn voorzien van uitgebreide bijschriften. Een aanrader voor een eerste kennismaking met de spoorwegen in de VS of voor de modelbouwer op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Categorieën: ,

Treinen in Beeld 1

Het eerste boek neemt u mee naar de VS en toont met spectaculaire foto’s de enorme gevarieerdheid en dynamiek van de spoorwegen in dat land: spoorlijnen die voeren door adembenemende landschappen, drukke en imposante bruggen. De foto’s komen uit de collecties van zeven gerenommeerde fotografen uit Nederland en de VS en zijn door VS-kenner Gijs van Appeldoorn voorzien van uitgebreide bijschriften.

Een aanrader voor een eerste kennismaking met de spoorwegen in de VS of voor de modelbouwer op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Extra informatie

Gewicht 0.525 kg
ISBN

978-90-71513-70-1

Inhoud

160 bladzijden

Formaat

23 x 16 cm