Tijdschrift voor spoorwegen en modelspoor

Word nu abonnee

Nieuwe abonnees

Mis niets op het gebied van spoorwegen en modelbouw

In Rail Magazine vindt u kort actueel spoornieuws, historische en actuele artikelen, materieelnieuws uit binnen- en buitenland, modelbouwtips, besprekingen van modelbanen en uitgebreide informatie over nieuw verschenen producten. Bij de Lezersservice kunnen lezers van Rail Magazine gratis gebruik maken van de rubriek Vraag & Aanbod.

Rail Magazine heeft iedere uitgave minimaal 100 bladzijden.
Als extra, en dat hebt u in voorgaande jaren al meerdere malen kunnen constateren, kan dat oplopen naar 116 bladzijden of meer.

Abonnementskosten
Nederland en België € 66,-
overige landen € 167,50
De prijs van een los nummer bedraagt € 7,95.
(Alle prijzen inclusief verzendkosten en 9% BTW)

Rail Magazine

Word nu abonnee

Abonnementenland

Abonnementskosten voor 2019

Prijswijziging abonnement en los nummer Rail Magazine
Halverwege 2018 zijn onze kosten opgelopen door sterk gestegen papierprijzen*. Daarnaast heeft de overheid besloten het BTW-tarief voor drukwerk per 1 januari 2019 te verhogen van zes naar negen procent.

Uitgeverij Uquilair is hierdoor genoodzaakt het tarief van een los nummer te verhogen naar 7,95 euro en het abonnement naar 66,- euro. Onvoorziene sterke externe prijsstijgingen daargelaten is de verwachting in 2020 de prijzen niet te wijzigen.

* Een landelijke trend; alle drukkerijen werden geconfronteerd met een stevige verhoging van de inkoopprijzen van papier.