Tijdschrift voor spoorwegen en modelspoor

Rail Magazine Inside is op zoek naar video talent!

Voor het nieuwe online programma Rail Magazine Inside zijn we op zoek naar video talent; film jij treinen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Het was al mogelijk om voor Rail Magazine foto’s aan te leveren, nu is dit ook mogelijk voor videografen. Vortical en Rail Magazine zijn voor het nieuwe online programma Rail Magazine Inside op zoek naar actualiteiten op en rond het spoor.

Het is altijd vrij om beeldmateriaal aan te leveren, maar wees zelf kritisch op de kwaliteit van uw opname. Het onderwerp moet bij voorkeur een actualiteitswaarde hebben. Dat wil echter niet zeggen dat zomaar een mooi shot van bijvoorbeeld een VIRM of cabinerit ergens in het land niet geplaatst zou kunnen worden. Vanzelfsprekend dient de scherpte en compositie in orde te zijn. Let bijvoorbeeld op storende elementen voor, naast of achter een trein. Eén stap naar voren, naar achteren of opzij kan wonderen doen!

Video’s dienen een minimale grootte te hebben van 1920×1080 pixels (FullHD) in een .mov of .mp4 formaat, bij voorkeur van een statief. Daarnaast het beeldmateriaal graag voorzien van een locatie, datum, korte omschrijving en uiteraard je voor- en achternaam.

Met het insturen van beeldmateriaal (foto/video) gaat de uploader er mee akkoord dat wij (Vortical/Uitgeverij Uquilair) het beeldmateriaal onder naamsvermelding mogen gebruiken in de serie ‘Rail Magazine Inside’. Het insturen kan bijvoorbeeld via WeTransfer naar het volgende adres: rail@vortical.nl