Tijdschrift voor spoorwegen en modelspoor

Presentatie ICNG uitgesteld

Afgelopen vrijdagavond kondigde het kabinet strengere coronamaatregelen aan. NS heeft daarop besloten om de presentatie van de Intercity Nieuwe Generatie op 20 en 21 november uit te stellen naar een later moment.

Begin november maakte NS bekend dat het de Intercity Nieuwe Generatie zou presenteren op 20 en 21 november op station Rotterdam Centraal. Door de nieuwe strengere coronamaatregelen wordt deze presentatie uitgesteld. Mensen die zich aangemeld hebben krijgen vanzelf een e-mail als er een nieuwe datum bekend is.

Kun je niet wachten om de ICNG te bekijken? Vanaf 23 november is het nieuwe Rail Magazine speciaalnummer met 132 pagina’s over de Intercity Nieuwe Generatie verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten en in onze shop.  Alvast een exemplaar reserveren? Dat kan:

Van tekentafel tot introductie. Lees alles over de nieuwe Intercity van de Nederlandse Spoorwegen dat Alstom produceert op basis van het Coradia Stream platform. Alles over ICNG is in dit nummer te lezen, maar ook alle randzaken zoals de geschiedenis van Alstom in Nederland en het Coradia platform.