Tijdschrift voor spoorwegen en modelspoor
Met RM naar de Alpen | Abonnees zonder ontbijt

105.00 incl. BTW

Uitverkocht!

Met RM naar de Alpen | Abonnees zonder ontbijt

105.00 incl. BTW

Uitverkocht!

Categorie: Tags: , ,

Op 22 december 2017 is het weer zover, de Alpen Express gaat weer van start. De wekelijkse trein vanuit Leiden naar Oostenrijk rijdt weer tot en met 18 maart 2018. In Oostenrijk kunnen twee bestemmingen gekozen worden, Bludenz en Schladming. In het weekend van 2-4 februari 2018 biedt Rail Magazine je de kans om met deze trein voordelig mee te reizen. Het mooie is, je mag zelf bepalen waar je naar toe gaat! Gezellig een dag met elkaar fotograferen in de Alpen, skieën of shoppen in Innsbruck, het is allemaal mogelijk voor een aantrekkelijke prijs! Na het instappen in de trein hoef je jezelf niet te vervelen, er is een rijdende Après-skihut waar allerlei dranken en eten gekocht kan worden, en er kan gezellig gepraat worden met medereizigers.

Wat je krijgt is het volgende:

  • Retour vanuit Nederland naar elk station op het traject van de Alpen Express in Oostenrijk. (Vertrek 2 februari 2018, terugkomst 4 februari 2018)
  • Twee overnachtingen in comfortabele slaapcoupés met vijf personen. (Vrijdagnacht op zaterdag en zaterdagnacht op zondag)
  • 1 volledige dag in Oostenrijk die je zelf kan invullen!
  • Toegang tot de rijdende Après-ski hut.
  • Consumptiebonnen voor de rijdende Après-ski hut.

Ontbijt is niet inbegrepen en kan bij geboekt worden. Dit kost € 13 retour. Kies hiervoor de optie “ONTBIJT” in de shop.


Let op!

Geef bij het reserveren aan in de bestelnotities naar welke bestemming je naar toe wilt reizen inclusief je geboortedatum,  adresgegevens, e-mail adres en abonneenummer. Reserveren is uiterlijk tot 31 december 2017 mogelijk. Zonder deze gegevens is je boeking niet geldig! Tevens is het mogelijk om een ontbijt bij te bestellen, dit kost € 13,- (Apart product in de webshop).